(PHP 4 >= 4.0.2, PHP 5)
curl_setopt — קבע אפשרויות להעברת מידע עם CURL
הפונקציה curl_setopt() מאפשרת לקבוע את האפשרויות של CURL session המזוהה על ידי הפרמטר ch . option היא האופציה אותה ניתן לקבוע, וה value הוא הערך של האופציה שניתנה על ידי option .
ה value צריך להיות מסוג long עבור הפשרויות הבאות (מצוינות במשתנה option ):
CURLOPT_NOPROGRESS : קבע את הערך לערך השונה מאפס אם אין אתם רוצים ש PHP תציג progress meter עבור CURL transfers
Note: PHP קובעת באופן אוטומטי את הערך לערך השונה מאפס, יש לשנות ערך זה למטרות debugging בלבד.
המשתנה value צריך להיות מסוג string בשביל הערכים הבאים של המשתנה option :
CURLOPT_CUSTOMREQUEST : העבר ערך מסוג מחרוזת לשימוש במקום GET או HEAD כאשר מבצעים פעולת HTTP request. אפשרות זו שימושית כאשר מבצעים DELETE או כל פעולה אחרת מסוג HTTP request . ערכים אפשריים הם ערכים כגון GET, POST, וכך הלאה; שים לב: אין להעביר שורת HTTP request מלאה כאן. לדוגמא, העברת 'GET /index.html HTTP/1.0\r\n\r\n' תהיה לא נכונה.
Note: אין לבצע פעולה זו לפני שמוודאים כי השרת אכן תומך בפקודה.
CURLOPT_PROXY : ציין את שם ה HTTP proxy שהבקשות יועברו דרכו.
CURLOPT_INTERFACE : ציין את שם ה network interface היוצא שיש להשתמש בו. הערך יכול להיות שם interface ,כתובת IP או שם מחשב מארח.
CURLOPT_KRB4LEVEL : העבר את רמת האבטחה KRB4 (Kerberos 4). הערך יכול להיות כל אחד מהערכים הבאים (מהחלשה מבין האפשרויות, לחזקה מביניהם): 'clear', 'safe', 'confidential', 'private'. אם הערך אינו תואם את אחד מהערכים האילו , אזי 'private' תהיה בשימוש. אם הערך נקבע ל NULL, אבטחת KRB4 תהיה מנוטרלת. אבטחת KRB4 עובדת כרגע רק עם העברות FTP .
CURLOPT_HTTPHEADER : העבר מערך שלשדות ה HTTP header שאותם ברצונך לקבוע.
CURLOPT_QUOTE : העבר מערך של פקודות FTP שיש לצע על השרת המרוחק לפני ביצוע בקשת ה FTP.
CURLOPT_POSTQUOTE : העבר מערך של פקודות FTP שיש לצע על השרת המרוחק אחרי ביצוע בקשת ה FTP.
האפשרויות הבאות מצפות ל file descriptor שהושג תוך שימוש בפונקציית fopen() :